top of page
Rob van Elburg.jpg

Rob van Elburg

Logo-Vitens_PNG_RGB.jpg

Tech recruiter
Vitens

Rob van Elburg is al sinds 2000 een bekende naam in IT Recruitment. Zo werkte hij als Sr. Recruiter a.i. bij ING, GrandVision en Vitens. Dit ging niet geheel onopgemerkt. Zo werd hij door zijn vakgenoten gekozen tot Recruiter van het Jaar, is hij door LinkedIn een Power Sourcer genoemd en vindt Intermediair hem een Top 10 Recruiter. Dat vindt hij allemaal leuk, maar daar worden kritische vacatures niet perse mee ingevuld. Hoe dit wel kan, daar heeft Rob zijn specialisatie van gemaakt. Dit dan ook vooral bij organisaties waar IT talenten niet vanzelf de deur platlopen. In zijn carrière heeft Rob meer dan 1000 succesvolle IT plaatsingen gerealiseerd. Remote, Inhouse, Agency of Corporate. Uit Nederland en van over de hele wereld. Al deze ervaringen, leermomenten, inzichten, bloopers en successen heeft Rob vertaald naar een inspirerende presentatie die hij op enthousiaste wijze aan u zal overbrengen.

Rob

12.40 – 13.05 uur

25 x Tech Recruitment in modern HR

De arbeidsmarktschaarste is in IT al jaren een feit. Ook nu, vanwege versnelde digitalisering en online investeringen. Het is dan vaak lastig de IT vacatures goed in te vullen.
Rob van Elburg neemt u in sneltreinvaart in zijn presentatie mee en geeft 25 praktische tips die u zullen helpen uw vacatures in te vullen. Ook, en vooral, als u geen Google of Facebook heet.

bottom of page